2016-12-03 09:53:01• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ezt a napot a szenvedély jellemzi

Napi horoszkóp december 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ha vásárolni megy, szerencséje lehet, mert olyan alkalmi vételt sikerül kifognia, amivel egy jelentősebb összeget spórolhat. Érdemes mára időzíteni a karácsonyi meglepetések beszerzését! Érdekes beszélgetéseket folytathat, különleges emberekkel.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Szép és laza hétvégére számíthat, és este még egy fontos találkozásban is rész elehet. Olyan ismereteket szerez, melyek barátai anyagi helyzetén javíthatnak. Mielőbb tárgyalja meg velük a kínálkozó lehetőségeket. A befektetés megtérül, és még önnek is haszna származhat a dologból!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold együtt áll a Vénusszal. Érzelmei intenzívebbé válnak, de ez sajnos együtt jár a féltékenységgel is. Alaptalanok a félelmei, ne adja át magát nekik! Az aggodalmait mondja el a párjának is.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ezt a napot a szerelem, a szenvedély és a közelség jellemzi. Vigyázzon, túlérzékeny lehet! Ne tegyen elhamarkodott lépéseket, főleg a szívügyekben! Ha ön az egyedülállók táborához tartozik, feltétlenül menjen el szórakozni.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Olyan érzése van, mintha valami fontos dolgot elhallgatnának ön előtt a családtagjai. Lehet, hogy önnek készülnek meglepetéssel… A kalandvágya ma felerősödhet, pedig jobb lenne, ha nem menne bele kérészéletű románcokba.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Könnyen felkapja a vizet, és megbánthat valakit, akit pedig nagyon szeret. Kérjen őszintén bocsánatot! A délután már jobb hangulatban telhet, főleg, ha sikerül kipihennie magát ebéd után.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Veszekedést jeleznek a bolygók, talán valamelyik barátjával keveredik heves vitába. Rosszul viseli ma a kritikát, ezért a legkisebb megjegyzést is bántónak találja. Bármilyen dühös is, mindenképpen hallgassa meg a másikat!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Bak jegyében áll. Emiatt minden elmaradását egy nap alatt akarja behozni, és hajlamos lehet túlszervezni a dolgokat. Legalább azt hagyja, hogy a családtagjai segítsenek.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Mesébe illő napnak ígérkezik ez a mai. A szerelemben is nagyszerű dologra számíthat: ha ön egyedülálló, akkor ma egy sorsszerűnek tűnő találkozásban lehet része! Hallgasson a megérzéseire!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A nap jó hangulatban indul. Délután egy meglepetés óriási örömet szerezhet önnek. Később viszont komoly veszekedés robban hat ki ön és a párja közt, ráadásul egy jelentéktelen apróság miatt.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Most nagyon könnyelmű lehet, óvatosabban kellene bánnia a pénzével. A karácsonyi ajándékok beszerzését inkább halassza máskorra. A délután gondtalanul telik, nagy örömét leli a családi programokban. Az estét, ha lehetséges, ne töltse egyedül!

Halak: II. 19. - III. 20.
Délelőtt bosszúság érheti, valami elromlik a háztartásában, fáradtságos lesz a dolgot kijavítani. Ha ön még egyedülálló, este menjen el szórakozni, sok esélye van arra, hogy megismerkedjen valakivel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: